apartament me qera ne vlore

Apartament me qera ne Vlore ,pjese e nje Vile prane detit

Publikohe ne Apartament me qera ne zonen me te preferuar te bregdetit te Vlores.Apartamenti eshte ne katin e 3 te nje Vile e cila ndodhet ne kodren perballe detit ne zonen e Ujit te Ftohte perball detit me pamje te gjithe bregdetit te Vlores te Sazanit dhe Karaburinit.Apartamenti eshte i perbere nga 2 dhoma gjumi, sallon, guzhine, tualet, ballkon.Vila eshte e perbere nga 4 kate.Apartamenti eshte e mobiluar mjaft mire dhe ka punime mjaft cilesore te kohes se fundit.Mund te jepet me qera dhe i gjithe objekti ose nje nga katet e saj.Oborri i viles eshte i rrethuar me peme si portokalle mandarina ullinj, ambjent i qete ajer i paster dhe pamje shume e bukur e bregdetit. Per nje vizite na kontaktoni

«> apartament me qera ne vlore Apartament me qera ne zonen me te preferuar te bregdetit te Vlores.Apartamenti eshte ne katin e 3 te nje Vile e cila ndodhet ne kodren perballe detit ne zonen e Ujit te Ftohte perball detit me pamje te gjithe bregdetit te Vlores te Sazanit dhe Karaburinit.Apartamenti eshte i perbere nga 2 dhoma gjumi, sallon, guzhine, tualet, ballkon.Vila eshte e perbere nga 4 kate.Apartamenti eshte e mobiluar mjaft mire dhe ka punime mjaft cilesore te kohes se fundit.Mund te jepet me qera dhe i gjithe objekti ose nje nga katet e saj.Oborri i viles eshte i rrethuar me peme si portokalle mandarina ullinj, ambjent i qete ajer i paster dhe pamje shume e bukur e bregdetit. Per nje vizite na kontaktoni

«> apartament me qera ne vlore Apartament me qera ne zonen me te preferuar te bregdetit te Vlores.Apartamenti eshte ne katin e 3 te nje Vile e cila ndodhet ne kodren perballe detit ne zonen e Ujit te Ftohte perball detit me pamje te gjithe bregdetit te Vlores te Sazanit dhe Karaburinit.Apartamenti eshte i perbere nga 2 dhoma gjumi, sallon, guzhine, tualet, ballkon.Vila eshte e perbere nga 4 kate.Apartamenti eshte e mobiluar mjaft mire dhe ka punime mjaft cilesore te kohes se fundit.Mund te jepet me qera dhe i gjithe objekti ose nje nga katet e saj.Oborri i viles eshte i rrethuar me peme si portokalle mandarina ullinj, ambjent i qete ajer i paster dhe pamje shume e bukur e bregdetit. Per nje vizite na kontaktoni

Читайте также:  apartamenty kz боровое

«> apartament me qera ne vlore apartament me qera ne vlore apartament me qera ne vlore Apartament me qera ne zonen me te preferuar te bregdetit te Vlores.Apartamenti eshte ne katin e 3 te nje Vile e cila ndodhet ne kodren perballe detit ne zonen e Ujit te Ftohte perball detit me pamje te gjithe bregdetit te Vlores te Sazanit dhe Karaburinit.Apartamenti eshte i perbere nga 2 dhoma gjumi, sallon, guzhine, tualet, ballkon.Vila eshte e perbere nga 4 kate.Apartamenti eshte e mobiluar mjaft mire dhe ka punime mjaft cilesore te kohes se fundit.Mund te jepet me qera dhe i gjithe objekti ose nje nga katet e saj.Oborri i viles eshte i rrethuar me peme si portokalle mandarina ullinj, ambjent i qete ajer i paster dhe pamje shume e bukur e bregdetit. Per nje vizite na kontaktoni

Leave a Reply

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *