apartamente me qera ne tirane

Apartamente me qira ne Vlore me pamje deti

Publikohe ne Apartament me qera ne Vlore. Apartamenti ndodhet ne katin e 5-te te nje rezidence te re prane shetitores buze detit. Disponon dy dhoma gjumi. dhome ndenje me kuzhine, tualet dhe ballkon me pamje panoramike te detit Aderiatik dhe gjirirt te Vlores. I mobiluar. Jepet per qera afatgjate.Per me shume informacion ju lutem na kontaktoni!

«> apartamente me qera ne tirane Apartament me qera ne Vlore. Apartamenti ndodhet ne katin e 5-te te nje rezidence te re prane shetitores buze detit. Disponon dy dhoma gjumi. dhome ndenje me kuzhine, tualet dhe ballkon me pamje panoramike te detit Aderiatik dhe gjirirt te Vlores. I mobiluar. Jepet per qera afatgjate.Per me shume informacion ju lutem na kontaktoni!

«> apartamente me qera ne tirane Apartament me qera ne Vlore. Apartamenti ndodhet ne katin e 5-te te nje rezidence te re prane shetitores buze detit. Disponon dy dhoma gjumi. dhome ndenje me kuzhine, tualet dhe ballkon me pamje panoramike te detit Aderiatik dhe gjirirt te Vlores. I mobiluar. Jepet per qera afatgjate.Per me shume informacion ju lutem na kontaktoni!

«> apartamente me qera ne tirane apartamente me qera ne tirane apartamente me qera ne tirane Apartament me qera ne Vlore. Apartamenti ndodhet ne katin e 5-te te nje rezidence te re prane shetitores buze detit. Disponon dy dhoma gjumi. dhome ndenje me kuzhine, tualet dhe ballkon me pamje panoramike te detit Aderiatik dhe gjirirt te Vlores. I mobiluar. Jepet per qera afatgjate.Per me shume informacion ju lutem na kontaktoni!

Читайте также:  sutomore apartmani

Leave a Reply

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *