shtepi me qera ne vlore

Vile me qera ne plazhin e Zvernecit

Publikohe ne Vile me qera ne plazhin e Zvernecit.Apartament me qera ne katin e pare te viles 2 kateshe vetem 100 m larg detit.Disponon 3 dhoma gjumi me 3 shtreter ,3 tualete per secilen dhome, kuzhine te perbashket,korridor, verande dhe nje oborr te madhe me pamje nga deti.Per me shume informacion kontaktoni ne agjensin me tel +355 33 205 821.

«> shtepi me qera ne vlore Vile me qera ne plazhin e Zvernecit.Apartament me qera ne katin e pare te viles 2 kateshe vetem 100 m larg detit.Disponon 3 dhoma gjumi me 3 shtreter ,3 tualete per secilen dhome, kuzhine te perbashket,korridor, verande dhe nje oborr te madhe me pamje nga deti.Per me shume informacion kontaktoni ne agjensin me tel +355 33 205 821.

«> shtepi me qera ne vlore Vile me qera ne plazhin e Zvernecit.Apartament me qera ne katin e pare te viles 2 kateshe vetem 100 m larg detit.Disponon 3 dhoma gjumi me 3 shtreter ,3 tualete per secilen dhome, kuzhine te perbashket,korridor, verande dhe nje oborr te madhe me pamje nga deti.Per me shume informacion kontaktoni ne agjensin me tel +355 33 205 821.

«> shtepi me qera ne vlore shtepi me qera ne vlore shtepi me qera ne vlore Vile me qera ne plazhin e Zvernecit.Apartament me qera ne katin e pare te viles 2 kateshe vetem 100 m larg detit.Disponon 3 dhoma gjumi me 3 shtreter ,3 tualete per secilen dhome, kuzhine te perbashket,korridor, verande dhe nje oborr te madhe me pamje nga deti.Per me shume informacion kontaktoni ne agjensin me tel +355 33 205 821.

Читайте также:  апартаменты в абхазии

Leave a Reply

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *